Simulácia včely príde začiatkom jari a bude väčšia než by ste čakali

Simulácia včely príde začiatkom jari a bude väčšia než by ste čakali
14:03, 21.09.2018

Poľské štúdio VARSAV Game bolo rozhodne šokované s odozvy na ich dávnejšie vydaný trailer, k ohláseniu ďalšej netradičnej simulácie. Mladý vývojársky team totižto pripravuje príbeh zo života včiel, ktorý sa mal v PC verzii objaviť na scéne ešte do konca tohto roku. K tomu však nakoniec nepríde, keďže autori sú nadšený z obrovskej komunity ktorá sa okolo hry Bee Simulator vytvorila a chce všetky jej dobré nápady zapracovať do finálneho produktu. Nasleduje citácia šéfa štúdia Łukasza Rosińskiho.

"Mnohé pozitívne reakcie nás vedú k presvedčeniu, že sme sa pri výbere konceptu našej hry rozhodli správne. Včely a ich obrovská úloha v našom ekosystéme, zvyky prevládajúce v úle a všeobecné problémy, ktoré ich obťažujú, boli veľmi silným dôvodom pre vytvorenie včelárskeho simulátora. Zároveň sme boli nútení splniť očakávania čoraz väčšej skupiny nadšencov, než sa pôvodne očakávalo. Dostali sme množstvo komentárov s podrobnosťami o funkciách, ktoré by sme samy chceli vidieť v našej hre. Aby sme splnili tieto očakávania, rozhodli sme sa zmeniť náš harmonogram a odštartovať spustenie Bee Simulator o niekoľko mesiacov neskôr. Radi by sme vám poďakovali za každý nápad, ktorý sme dostali a radi by sme vám odporučili sledovať naše platformy sociálnych médií, kde predstavíme výsledok našej spolupráce s hráčmi."

Čo nové teda komunita a vývojári dokázali vymyslieť a čo nakoniec určite uvidíme aj v plnej hre?

  • - Pridanie dvoch rôznych herných režimov. Jednoduchý, určený špeciálne pre deti a naopak náročnejší pre dospelých hráčov.
  • - Pridanie úplne nového bojového systému, ktorý si budú užívať dospelí hráči.
  • - Pridávanie nových súperov.
  • - Prepracovanie takzvaného "bee dance", aby bol viac s očakávaniami dospelých hráčov.
  • - Umožniť samotnej včielke, aby skutočne mohla zaútočiť na ľudí a bodnúť ich žihadlom.
  • - Vytváranie včelích pretekov je odteraz zložitejšie, takže nie len pre deti budú predstavovať výzvu.
  • - Pridanie nových lokácií vrátane kooperácie na jednej obrazovke.
  • Bee Simulator príde na trh začiatkom jari roku 2019 a to na PC, PS4, XOne a Switch.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin