hw
Sony představilo konzoli PlayStation Classic

Sony představilo konzoli PlayStation Classic
08:30, 19.09.2018

Jako blesk z čistého nebe tu máme novinku, která dost možná nakopne plány vánočního nakupování. Sony totiž představilo, podobně jako to udělalo v minulých dvou letech Nintendo, svou "Classic" edici jejich první herní konzole, která byla představena téměř před 25 lety.

Klik pro zvětšení (Sony představilo konzoli PlayStation Classic)

PlayStation Classic je miniaturní (45% velikosti původní) a bude dodávaná s dvacítkou her. Přesný seznam uveřejněn zatím nebyl, ale "pouze" tyto tituly Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 a Wild Arms. A ano, když člověk vidí nápis FF7 tak to slovo "pouze" zní dost zcestně :)

Klik pro zvětšení (Sony představilo konzoli PlayStation Classic)

Cena byla stanovena na 99USD takže můžeme očekávat něco mezi 2500-3000Kč po přepočtu a zdanění evropskými cenami. Dostupnost by měla být 3. prosince, takže přesně na den přestavení původní PlayStation a hlavně směřované na Vánoce. Vzhledem k tomu, že PlayStation byla první konzolí co pokořila hranici 100 milionů prodaných kusů a fanoušků tohoto systému je mezi aktivními hráči ještě mnoho. Doufám, že má Sony dostatečnou zásobu.

DALŠÍ

CGwillWin