Survival horor Silver Chains dostáva trailer a platformy

Survival horor Silver Chains dostáva trailer a platformy
11:34, 18.09.2018

Takmer na deň presne, som vám takto pred rokom písal novinku o ďalšom záreze do sekcie hororov z prvej osoby, ktorých by ste na PC mohli nachádzať stále viac a viac. Spoločnosť Cracked Heads Games nás toho času lákala len na krátky teaser, avšak aj ten disponoval slušnou atmosférou, a tak z mojej strany značka Silver Chains určite zarezonovala aj dnes.

Práve sa totižto dá pozrieť akýsi premiérový trailer, ktorý už potvrdzuje vydanie hry nie len na PC ale aj na PS4, XOne a Switch. Vývoj teda medzičasom išiel dobre, keďže o distribučnú časť sa postará spoločnosť Headup, ktorá evidentne verí hre samotnej. Tá nám v roku 2019 ponúkne vysoko kvalitnú grafickú stránku a to vďaka Unreal Engine 4, ktorá by mala len podporiť temnú atmosféru počas silného príbehu a skúmania obrovského panstva.

Po tajomnej nehode sa Peter prebudí vo vnútri opusteného sídla, ktoré sa nachádza vo vidieckej časti Anglicka. Netuší, ako a prečo skončil práve tu, avšak čoskoro si začne uvedomovať, že ani náhodou nie je sám. Ako sa Peter snaží nájsť cestu von, začne odhaľovať temné tajomstvá toho, čo sa na danom mieste vlastne stalo. O to viac je znepokojujúce, že začne objavovať dôkazy o tom, že už na danom mieste raz bol.

Pokiaľ sa vám náčrt príbehu zapáčil, určite si skúste pustiť minimálne spomínaný trailer, ktorý vyzerá zatiaľ viac ako slušne.


DALŠÍ

CGwillWin