Pripravte sa... povedať presný čas

Pripravte sa... povedať presný čas
22:50, 01.09.2018

Nasledujúci text bude jednak výplodom nočného rumového oparu (ak sa mi ozve istá značka so slovom "diplomat" v názve, určite sa dohodneme na údernej reklame), v spojení s internetom, avšak ani toto bizarné, nie však ojedinelé, spojenie nemá až tak ďaleko od hernej témy. Týka sa totižto sveta Dark Souls a hlavne jeho "merču", čo by som síce mal asi prenechať nášmu redakčnému špecialistovi, avšak nedá mi to a tak pijem, respektíve konám.

V Japonsku si totižto najnovšie môžete zakúpiť zaujímavé produkty zo sveta známej IP spoločnosti FromSoftware a to vďaka spolupráci Bandai Namco a SuperGroupies. Z nej vzišla napríklad pánska taška, ktorú by sa nebál nosiť ani Joey Tribbiani, a hlavne náramkové hodinky v hodnote 270 dolárov (29,800 jenov). Dizajnom sú blízke predlohe, hlavne vďaka siluete Smougha, ktorý sa objavuje v jednom z mechanizmov samotných hodiniek.

Spomínaná taška by vás potom prišla na cca 133 dolárov (14,800 jenov) a jej spracovanie je mimochodom inšpirované rytierom z Astory a teda usmrteným Oskarom (úvod celej série). Ako to vyzerá v praxi vám prezradia obrázky nižšie, ale to že kabela vyzerá ako rytier je vec asi nad moje chápanie.

Klik pro zvětšení (Pripravte sa... povedať presný čas)

Klik pro zvětšení (Pripravte sa... povedať presný čas)

Klik pro zvětšení (Pripravte sa... povedať presný čas)

DALŠÍ

CGwillWin