Update do Far Cry 5 přidává novou obtížnost

Update do Far Cry 5 přidává novou obtížnost
20:10, 29.08.2018

A teď něco ze života. Zrovna včera jsem dohrál Far Cry 5 (trvalo mi to jen 4 měsíce). Po závěrečných titulcích na mě vyskočila možnost, zda si chci zahrát novou kampaň. Hra má dva konce, tak si říkám proč ne, a protože se mi střední obtížnost zdála jako ultra lehká, dostal jsem chuť zakusit pořádnou výzvu. A měl jsem to štěstí, že jsem už jsem si stáhl update, přinášející obtížnost "nechvalně proslulý" (nejtěžší obtížnost).

To jsem ale ještě nevěděl co mě čeká. Nedostal jsem se ani přes prolog. Bohužel na této obtížnosti není žádná možnost ji snížit. A právě přidaná možnost "nová hra plus" mi nijak nepomáhá. Tato možnost vám dovolí spustit novou kampaň a nechat si stávající vybavení a dovednosti. Což je mi ale dost k ničemu když se ani nedostanu k obchodu se zbraněmi, kde si vybavím co potřebuji.

Klik pro zvětšení (Update do Far Cry 5 přidává novou obtížnost)

Pokud tedy hledáte opravdovou výzvu a máte opravdu silné nervy, tak je tato obtížnost právě pro vás. Hra vás samozřejmě po dohrání této obtížnosti ocení speciálním outifitem na postavu a nějakými achievmenty. A co si budem nalhávat, ten pocit dohrát něco extrémně těžkého je prostě úžasný (a taky kompenzuje rozbité ovladače, klávesnice...). Tak si vyhrňte rukávy, zatněte pěsti a připravte se na pořádnou výzvu.


DALŠÍ

CGwillWin