Life is Strange 2 ukázalo trailer i záběry z hraní

Life is Strange 2 ukázalo trailer i záběry z hraní
16:46, 25.08.2018

Na letošním Gamescomu nesmělo chybět ani chystané a hráči příběhových adventur velmi očekávané pokračování série Life is Strange. Po nepříliš výrazném spin-offu Before the Storm otěže nad sérií znovu přebírají autoři prvního dílu ze studia Dontnod. Po tajemném teaser traileru z počátku měsíce byl v Kolíně nad Rýnem odhalen nový plnohodnotný trailer i ukázka ze samotného hraní, které nám pospolu dávají daleko podrobnější pohled na to, jak bude Life is Strange 2 vypadat.

Kromě uhlazenější avšak stále výrazně stylizované grafiky nám vývojáři ukázali i hlavní postavy a zajímavý střípek z příběhu. Ten se bude věnovat dobrodružství dvou bratrů, kteří vlivem tragických událostí musí opustit svůj domov v Seattlu a vydat se na nebezpečnou cestu až k hranicím Mexika. Celý zážitek by měl být opět umocněn věkem obou protagonistů.

Jak šestnáctiletý Sean, tak devítiletý Daniel Diaz totiž pochopitelně nejsou na nebezpečnou a dlouhou cestu vůbec připraveni a pevnost jejich vztahu tak bude dozajista několikrát prověřena. Stejně jako v prvním díle navíc dojde i na superschopnosti, takže se určitě máme na co těšit. První z pěti epizod vychází na PC, PS4 a Xbox One již 27. září/septembra.


DALŠÍ

CGwillWin