hw
Představení nového dálkového ovladače k PS4

Představení nového dálkového ovladače k PS4
22:11, 23.08.2018

Před několika okamžiky společnost Performance Designed Products ve spolupráci se Sony představila zbrusu nový dálkový ovladač, který toho údajně zvládne docela dost. Oficiální název zní Cloud Remote a jak již název napovídá, nastavení bude mít své místo v čím dál více rozšiřujícím se cloudovém prostředí.

Klik pro zvětšení (Představení nového dálkového ovladače k PS4)

Pomocí tohoto dálkáče budeme moci ovládat nejen samotnou konzoli, ale zároveň i připojená zařízení. K dispozici bude ke stažení aplikace PDP Cloud Remote, ve které si uživatel nastaví vše potřebné a bude tak schopen kupříkladu upravovat hlasitost svého televizoru, měnit vstupy, případně jej vypnout. Kromě toho obsahuje všechna tlačítka potřebná k ovládání samotné konzole, ke které bude napárován přes Bluetooth.

Klik pro zvětšení (Představení nového dálkového ovladače k PS4)

Hlavním důvodem je tak zredukování počtu ovladačů na vašich stolech, což je jistě záslužné. Odhadovaná cena je cca 30 euro, což tedy rozhodně není zrovna levná záležitost, ale své kupce si zařízení určitě najde. Ke koupi poté bude prostřednictvím Amazonu, GameStopu oficiálních stránek Performance Designed Products.


DALŠÍ

CGwillWin