Vampyr bude pokračovať ako TV seriál

Vampyr bude pokračovať ako TV seriál
10:38, 18.08.2018

Posledný projekt spoločnosti Dontnod Entertainment menom Vampyr skončil v takzvanej šedej zóne úspechu, na jednu stranu bol predaj tejto príbehom úžasnej akčnej RPG pomerne vysoký, a už prvý týždeň si ju len cez Steam stiahlo takmer pól milióna hráčov, avšak na ten druhej kritika nedokázala prehliadnuť akúsi technickú ne vyzretosť a pár zásadných chýb. Vampyr je teda tam kde je, ako sa vraví; prach času sa usadil a je čas ísť ďalej.

V tomto zmysle sme sa aktuálne dozvedeli, že spoločnosť FOX21 získala priamo od autorov práva na spracovanie televízneho seriálu, ktorý má mapovať najsilnejšiu stránku projektu Vampyr, a teda jeho príbeh. Producenti stojaci za sériami Sons of Anarchy a Homeland by nás tak mohli pozvať na temnú sondu do života upíra s morálnymi zásadami, čo síce v televíznej forme nie je až také unikum (Moonlight), ale minimálne potenciál na poriadnu temnotu tu je. Pokračuje Oskar Guilbert, CEO v Dontnod:

"Veríme, že je to fantastický predpoklad úspechu cez televíznu show. Bude to nový a vzrušujúci spôsob, ako fanúšikom samotnej hry, ponúknuť nový rozmer sveta Vampyr a to hlavne čo do prepracovaného a bohatého príbehu. Nemôžeme sa dočkať, kedy talentovaný tím z FOX21 prinesie na televízne obrazovky temne atmosférický svet našej hry. "

DALŠÍ

CGwillWin