Sony slaví půl milliardy

Sony slaví půl milliardy
18:37, 09.08.2018

Ptáte se čeho? Inu, tohoto vysokého numera společnost Sony v dnešních dnech dosáhla v počtu prodaných systémů PlayStation. Konkrétně se za 24 let jedná o 525,3 milionu konzolí, a to už je skutečně úctyhodný výsledek a samozřejmě důvod k oslavě.

U této příležitosti se Sony rozhodla představit limitovanou konzoli PS4 Pro, na kterou se můžete mrknout ve videu níže. Speciálním vzhledem bude disponovat jak samotná konzole, tak i ovladače, Playstation kamera, vertikální stojánek a mono headset. Uvnitř konzole poté naleznete 2 TB disk, přičemž cena bude nastavena na 500 EUR. Jelikož máte o nové provedení zájem, měli byste si pospíšit, jelikož kusů bude vyrobeno pouze 50.000 a dle mého skromného názoru se po ní jen zapráší.

Klik pro zvětšení (Sony slaví půl milliardy)

Dobrou zprávou bezesporu je i to, že limitovaný dualshock bude na prodej i samostatně za běžnou cenu, na kterou jsme zvyklí ze speciálních edic a v případě sluchátek budete muset zalovit do peněženky pro cca 2500,- Kč.

Konzole bude v prodeji od 24. srpna/augusta letošního roku stejně jako ovladače. Na headset si budeme muset počkat do 11. října/októbra.


DALŠÍ

CGwillWin