akce
RPG Knights of Light chce ponúknuť 400 kilometrovú mapu a historické pozadie

RPG Knights of Light chce ponúknuť 400 kilometrovú mapu a historické pozadie
19:29, 05.08.2018

Kickstrater sa aktuálne stáva svedkom zrodu možného prekvapenia budúcnosti. Egyptská a začínajúca spoločnosť Rumbling Games, z mesta Cairo, tam totižto pritiahla kampaň na ich prvú veľkú AAA hru založenú na indie platforme s názvom Knights of Light. To by samo o sebe nebolo nič zaujímavé, ostatne denno denne sa tam zjavujú herné pokusy, na ktoré väčšinou neskočí ani tretina peňaženiek a tak zaniknú skôr ako začali, avšak práve Knights of Light láka na zaujímavé prvky.

Hlavným bodom programu vývojárov, je snaha priniesť komplexnú históriou inšpirovanú RPG z prostredia Perzie, a to všetko na 400 kilometrovej mape v krásnom grafickom spracovaní. Vývojári sľubujú prepracovaný obsah bez DLC po vzore slávnejších kolegov z CD Projekt RED, u ktorých sa ostatne nechávajú inšpirovať. Hra Witcher 3 ako aj AC: Origins im má slúžiť ako vhodný základ na naplnenie predstáv o smerovaní celkového konceptu, a aby sa to celé dalo do pohybu, potrebujú vybrať viac ako 115 tisíc dolárov. kampaň je ešte len na začiatku a do jej konca ostáva 48 dní, budeme vás informovať ako to celé dopadlo.

Malou zaujímavosťou je určite aj stručný odkaz od Daniela Vávru, ktorý na tento projekt sám upozornil. Vyžaduje totižto pár nosných znakov niekdajšej propagácie dnes už úspešného hitu Kingdom Come.


DALŠÍ

CGwillWin