Neoficiálny remake pre Metroid Prime vyzerá úžasne!

Neoficiálny remake pre Metroid Prime vyzerá úžasne!
17:19, 29.07.2018

Je jasné, že tento projekt nadšenca a programátora s menom MilkyMax je už vopred odsúdený na klasickú Nintendo vlnu tsunami, ktorá nastane v momente, kedy si právnici spomínaného herného gigantu všimnú to, čo si dnes pustíme.

Milky totižto pripravuje prvý diel slávnej FPS série Metroid Prime a stavia ho na UE4 engine, čím logicky docielil úžasného efektu. Sám si dobre spomínam na dobu, kedy táto originálna hra vyšla exkluzívne pre konzolu GameCube, a už toho času išlo po technickej stránke o niečo nadčasové, k čomu sa konkurencia počas danej generácie ani len nepriblížila.

Samotná fauna planét, kde si hlavná hrdina Samus musí poradiť nie len s otravným hmyzom, ale so spletitosťou logických hádaniek, bola v tej dobe úžasným spestrením hrateľnosti a presne to je badať aj z videa nižšie, ktoré je práve výsledkom práce spomínaného programátora. Dúfajme, že práve pripravovaný štvrtý diel série MP na Nintendo Switch, bude vyzerať podobne. Rozhodne ja osobne nestojím o žiadne grafické experimenty a zmeny artu, ktoré nedávno prezentovala 3DS odbočka v tejto IP. Tak to aj dopadlo.


DALŠÍ

CGwillWin