Farming Simulator 19 odstartuje své žně v listopadu

Farming Simulator 19 odstartuje své žně v listopadu
20:42, 21.07.2018

Všichni virtuální farmáři a fanoušci zemědělské techniky by si měli tučným písmem poznačit datum 20. listopadu/novembra. Na tento den totiž švýcarské studio Giants Software naplánovalo návrat populární série Farming Simulator, která s každým novým dílem roste a dokazuje, že simulátory mohou kromě skalních příznivců zaujmout i běžné mainstreamové hráče. O nové prvky nebude ochuzeno ani chystané pokračování s číslovkou 19, jež sérii po dvou letech vrátí na hlavní platformy v podobě PC a konzolí PS4 a Xbox One.

Vývojáři v první řadě lákají na výrazné zlepšení audiovizuální stránky, díky které bychom se měli dočkat nejrealističtěji vypadajícího farmaření ve hrách vůbec. Neméně hmatatelné novinky mohou hráči očekávat i v oblasti obsahu. Úplně poprvé se v sérii objeví známá značka John Deere, což je největší výrobce zemědělské techniky na světě. I díky příspěvku této americké firmy se Farming Simulator 19 pochlubí nejširším vozovým parkem v sérii. Vývojáři nezapomněli ani na nové plodiny a zvířata. Zmínit můžeme například bavlnu, ječmen nebo chov koní, na kterých bude možné dokonce jezdit.

Inovacím se přitom nevyhnuly ani herní režimy, zejména potom ty multiplayerové. Kromě PVE složky až pro 16 farmářů nejnovější díl obohatí také PVP mód, ve kterém se čtveřice zemědělců utká proti sobě. Vývojáři bohužel bližší informace o fungování tohoto režimu nesdělili, takže si budeme muset nejspíše počkat do srpnového Gamescomu, jehož se Giants Software společně s vydavatelstvím Focus Home Interactive pravidelně účastní.


DALŠÍ

CGwillWin