EA má problémy s Fifou 19

EA má problémy s Fifou 19
19:52, 11.07.2018

Asi není na světě žádný fanoušek, který by si nepovšimnul přestupu desetiletí. Ano, je to tak. Cristiano Ronaldo přestupuje z Realu Madrid do Juventusu Turin. Krom propadu instagramového účtu Bílého baletu ze 110 milionů followerů na 60 miliónů to trochu zkomplikovalo situaci EA s jejich fotbalovým simulátorem Fifa 19.



Hlavní tváří má být opětovně tato fotbalová superstar, kterou mají na všech propagačních materiálech, trailerech apod. vyobrazeného v barvách Realu Madrid. Takže nejspíše je čeká nové focení apod., aby dodrželi správné barvy Staré dámy.

Nicméně ta hlavní komplikace může přijít v příběhovém režimu, kde se podle spekulací měl stát mentorem Alexe, právě Ronaldo. Za mě by to asi nevadilo, kdyby měl získat Alex trofej pro vítěze Ligy Mistrů s Realem Madrid spolu s CR7. Přeci jen letošní ročník jim patřil, tak proč si to ze sentimentu nezopakovat a pomyslně by Alex mohl po Ronaldovém odchodu byt tou hlavní útočnou zbraní tohoto španělského velkoklubu. Co myslíte vy, jak by se scénář mohl odvíjet?

DALŠÍ

CGwillWin