Tvorte vlastnú hudbu pomocou PSVR exkluzivity Track Lab

Tvorte vlastnú hudbu pomocou PSVR exkluzivity Track Lab
17:30, 11.07.2018

Virtuálna realita je v mojich očiach stále nástroj vhodný v prvom rade na plnenie plienok pre dospelých, než čokoľvek iné, avšak nájdu sa aj prípady, kedy z tejto požiadavky ustúpim, zvlášť ak ide o originálne spracovanie.

No a presne také niečo sa môže skrývať za dávnejšie ohláseným projektom Track Lab, ktorý vychádza 22. 8. 2018 exkluzívne pre PlayStation VR, a teda konzolu PS4. Jej primárnou náplňou je intuitívna tvorba vlastnej muziky za pomoci pohybového ovládania (aj bez neho). Nasleduje osvetlenie celého konceptu cez tlačovú správu spoločnosti SONY a starší trailer.

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) dnes oznámila datum vydání hry Track LabTM pro PlayStation® VR. Hráči se mohou těšit na datum 22. srpna. Hra umožňuje stát se tvůrcem jakékoliv hudby, samostatných beatů, samplů nebo celých tracků bez předchozích hudebních zkušeností v zábavném prostředí virtuální reality.

Hráči mohou vytvářet a sdílet svou vlastní hudbu s celým světem. Tvorba hudby nebyla nikdy předtím tak jednoduchá. Track LabTM vyvinulo studio Little Chicken Game Company a nabídne hráčům 2 single player módy, oba určené pro tvorbu hudby. Track LabTM je nástroj pro tvorbu hudby jaký svět ještě nepoznal, kdy můžete vámi vytvořenou hudbu nejen slyšet, ale i vidět v prostoru virtuální reality.




DALŠÍ

CGwillWin