recenze
PIXIE CREW: studentský batoh ZELENÁ KOSTKA

PIXIE CREW: studentský batoh ZELENÁ KOSTKA - recenze
PIXIE CREW: studentský batoh ZELENÁ KOSTKA - recenze
00:24, 14.07.2018

Je to skutočne v súčasnosti paradox môjho života. Nebolo by to ani päť rokov smerom dozadu, čo by sme sa spoločne v uvoľnenej atmosfére mojich recenzií (dúfam, že práve pre tento aspekt ich často vyhľadávate) rozprávali, ba až si tykali, ako študent študentovi. Teda ako mladý človek so žiarivou, ale stále neistou, budúcnosťou. Spomínaný paradox dneška je však už podložený tvrdou realitou. Ani náhodou už nie som študent a aj keď si spoločne budeme tykať aj naďalej, za chrbtom už navždy stojí moja milovaná rodina v počte; krásna žena a ešte o pixel krajšia dcérka. Takto to hold má skôr či neskôr asi v živote každý a možno aj preto som dnes práve ja predurčený sa presunúť zo sféry striktných recenzií okolo hier a HW do úplne novej sféry. Sľubujem vám však, že stále zostaneme minimálne jednou nohou v téme, aj keď v tomto prípade by skôr sedelo jedným prstom.

Spoločnosť PIXIE CREW svojimi produktami umne podchytila chuť mladých vylepšovať podľa svojej nálady to, čo sa kedysi považovalo za dané a nemenné.

Klik pro zvětšení (PIXIE CREW: studentský batoh ZELENÁ KOSTKA - recenze)

Doma mi teda pobehuje svišť s veľkosťou malého trpaslíka, ktorý rastie rýchlejšie než strnisko na priemerne znečistenom metalistovi. Keď som bol oslovený na možnosť testovať jeden z najväčších študentských ruksakov z ponuky firmy PIXIE CREW, okamžite som sa v duchu presunul o pár rokov do budúcnosti a videl ju tam. Moju krásnu dcéru ako sa prechádza po chodbách neznámej školy a na chrbte má zelený batoh s vlastnou úpravou dizajnu. Presne toto totižto ZELENÁ KOSTKA (oficiálne pomenovanie) dokáže a navyše vie byť aj pekne funkčná. V jej útrobách sa skrýva značne veľký priestor rozdelený do dvoch komôr. Jedna je určená na stredne veľký notebook a tá druhá naopak na A4 formát dokumentov či kníh. Samotný priestor okolo prenosného PC je pochopiteľne chránený spevneným materiálom, vrátane suchého zipsu na zabezpečenie proti pohybu. Je jasné, že tak ako som videl svoju malú slečnu pobehovať po chodbách, som ju jedným okom zazrel aj pri príchode domov. Určite si viete predstaviť, ako taká škola dokáže unaviť a preto ruksaky lietajú rovno na tvrdú zem bez ohľadu na to, čo cenné sa v nich skrýva. Aj na toto je ZELENÁ KOSTKA pripravená, keďže ponúka spevnené dno, teda ochranu pred tvrdými nárazmi.

V teste som sa rovnako dostal aj k dodatočnému produktu v podobe peračníka, ktorý je, tak ako samotný ruksak, vybavený možnosťou úpravy dizajnu cez vkladanie malých pixelov (obsahom jeho balenia je 100 kúskov).

Klik pro zvětšení (PIXIE CREW: studentský batoh ZELENÁ KOSTKA - recenze)

Funkčnosť a bezpečnosť je teda jasná vec, ostatne to asi každý od takéhoto produktu očakáva. Čo sa však ďalej skrýva po roztvorení zipsu? V batohu si váš potomok nájde rôzne menšie či väčšie kapsičky na perá, tužky, pravítka a dokonca tu dizajnéri mysleli aj na kapsu pre mobilný telefón (počas vyučovania by mal samozrejme ostať pekne skrytý). Na dodržiavanie pitného režimu je tu z vonkajšej strany kapsa na fľašu s vodou a určite aj dôležitá reflexná páska na dostatočnú viditeľnosť počas noci, bezpečnosť je predsa prvoradá aj v budúcnosti. Toto všetko som vám musel z logických dôvodov vymenovať, aby som sa nakoniec vrátil k tomu, čím som samotný text začal.

Komu by nestačila základná sada pixelov, je možné dokúpiť akékoľvek farby si budete priať.

Moto u zelenej kocky je samozrejme forma vlastnej úpravy. S kúpou dostanete aj 200 rôznofarebných pixelov, ktoré je možné na štýl lega vkladať do prednej plochy ruksaku (berte to ako nepopísané plátno) a vyčleniť sa tak od všetkých majiteľov prenosných tašiek na celom svete. Takto sa dajú vyčarovať rôzne obrázky, emotikony, meme skratky a čo ja viem čo ešte (predstava, ako si tam moja dcéra vkladá vlastné telefónne číslo na nalákanie opačného pohlavia, mi rovnako prebehla vystrašenou mysľou, ale rýchlo som ju zapudil). Je to práve tento aspekt, okrem už deklarovanej funkčnosti, ktorým si vaše deti samotný produkt pripútajú k sebe a budú ho milovať. Aj keby celá škola mala tento batoh, vďaka veľkej fantázii samotných študentov nebude fakticky ani jeden nikdy rovnaký. Toto isté si môžete priradiť aj k stredne veľkému peračníku, ktorý sa mi rovnako dostal na stôl a myslím, že plne spĺňa svoje predpoklady na kreatívnu realizáciu vašich ratolestí.

Záverom už len moje obligátne áno alebo nie. V tomto prípade som, aj cez jemné počiatočné obavy, našiel opäť hromadu pozitív aj na zdanlivo možno banálnej veci, akou je školská taška/peračník. Trh s týmito vecami je klasicky presýtený a preto je pekné zistiť, že sa aj tu nájde zopár originálne využitých nápadov, ktoré pekne zastupuje ponuka od Pixie Crew. Deti sú predsa vo všeobecnosti radi terčom výziev a keď sa im dá hravou formou možnosť realizácie a zároveň sa pri tom môžu zviditeľniť, siahnu po všetkom, čo im to umožní.

Kúpiť PIXIE CREW: studentský batoh ZELENÁ KOSTKA

Za poskytnutí hry na recenzi děkujeme společnosti Pixie Crew

Klik pro zvětšení (PIXIE CREW: studentský batoh ZELENÁ KOSTKA - recenze)


CGwillWin