Malá mapa do PUBG dorazí v pátek

Malá mapa do PUBG dorazí v pátek
11:49, 20.06.2018

Lidé, kterým PUBG přišlo málo akční a více o vyčkávání se v pátek dočkají zbrusu nové varianty na oblíbenou hru. Nová mapa Sanhok totiž nabídne pro stovku hráčů čtyřikrát menší herní plochu. Z toho vyplývá, že se do akce dostanete opravdu rychle a nebude moc prostoru na přistání v naprosto odlehlé části. Nová mapa vychází v updatu č. 15 tento pátek pro PC. Bohužel stále PC a XONE mají odlišné doby vydání updatů a vydání pro Xbox není určeno.

Klik pro zvětšení (Malá mapa do PUBG dorazí v pátek)

S menší mapou přichází i mírné změny. Červená zóna je na této mapě menší a kratší. Modrý kruh má nově kratší čekací čas, ale zase delší dobu po kterou se zmenšuje. A také úplná novinka je, že hra dynamicky určuje chování následujícího kruhu. To dělá na základě počtu živých hráčů a podle toho určí čekací a "smrskávací" čas. Navíc se počasí na této mapě dynamicky mění, což je novinkou v PUBG. Spawn věcí byl také upraven, například tu nenajdete 8x a 15x mířidla. Oblíbený SCAR-L na této mapě nahradí exkluzivní zbraň QBZ95.

Další zajímavostí ze světa PUBG je také to, že v pátek do hry dorazí tzv. Event Pass. Což je novinka, která umožní hráčům odemykat nové kosmetické předměty pomocí plnění misí a levelování pass. Ano přesně jak tušíte, sice se PUBG srdnatě soudí s Fortnite, ale nevadí mu přebírat jeho nápady. Je to prakticky to samé jako Battle Pass a bude mít jak placenou tak free verzi. Více uvidíme v pátek.

Klik pro zvětšení (Malá mapa do PUBG dorazí v pátek)

A posledním střípkem ze světa PUBG je informace, že hra prodala celkem 50 milionů kusů na PC a Xbox One. Pokud k tomu připočteme i mobilní verzi, která je zcela zdarma tak se dostáváme na počet 400 milionů registrovaných hráčů. A PUBG Corp. tvrdí, že průměrně 87 milionů hráčů hru zapíná každý den. To jsou úctyhodná čísla. A pokud chcete skočit do PUBG na PC tak máte jedinečnou šanci, poprvé je hra na Steamu ve slevě a zaplatíte 19,99€ (sleva 33%).


DALŠÍ

CGwillWin