Pár dalších střípků o Assassin’s Creed: Odyssey

Pár dalších střípků o Assassin’s Creed: Odyssey
21:37, 14.06.2018

Tak co, jste připraveni na masírku ohledně nového Assassina? Domnívám se, že po představení, které zanechalo v mnoha hráčích pozitivní dojmy, tak ano. Toho si je dobře vědom i samotný Ubisoft, který začíná z rukávu sypat další nové informace, které nás mají pořádně navnadit.

Příběh nového řeckého dílu se bude odehrávat zhruba 400 let před tím egyptským z Origins. Asasíni tou dobou samozřejmě ještě nebyly (název hry je tedy lehce zavádějící, nicméně ovoce zajisté přinese), takže se tentokráte chopíme role vojáka, který nemá žádné limity ani zábrany. Budeme si také moci zvolit pohlaví hlavního hrdiny - Alexios nebo Kassandra, kteří na své pouti budou muset učinit řadu rozhodnutí, které by měly výrazně ovlivňovat samotný děj. V boji k dispozici nebudete mít štít, pouze kopí, které díky správnému načasování budete moci použít pro vykrývání nepřátelských úderů. Ta stejná zbraň bude suplovat i roli čepele.

Pro ty, kterým se líbil létající kamarád máme také dobrou zprávu - budete si moci přivolat orla Ikara, který pro vás bude umně rekogniskovat terén. Vrací se i obdoba fylaků, kteří v Origins dokázali pořádně zatopit. Bude na vás moci být vypsána odměna a pak již nezbude nic jiného než zabít toho, kdo stojí za "udáním" nebo se vypořádat se žoldáky, toužící po vaší smrti. I když se na první pohled může Odyssey zdát být pouhým klonem Origins, pravděpodobně to nebude tak horké a dočkáme se mnoha novinek.

DALŠÍ

CGwillWin