Počasí bude hrát v Just Cause 4 důležitou roli

Počasí bude hrát v Just Cause 4 důležitou roli
20:29, 11.06.2018

Při včerejším představení nového dílu zběsilé akce Just Cause jsme se dozvěděli, že se budeme muset poprvé vypořádat i s přírodními jevy. Na toto téma jsme se v rámci konference Square Enix dnes dozvěděli řadu nových informací, tak si je pojďme shrnout.

Ideální stav pro hraní bude ten, kdy bude obloha bez mráčku, slunce bude pálit a veškeré dění kolem vás působí relativně přátelským dojmem. Horší však bude, když se přižene nějaká ta bouře. Zažijete ničivé působení tornáda vyvracejícího stromy a pohrávajícího si s auty jako by byla z papíru, což bude mít samozřejmě dopad i na samotné hraní a okolí.

Nebo je libo písečnou bouři či blesky, které po dopadu na zem způsobí obrovské škody? Tak na ty samozřejmě pozor. Pro hlavního hrdinu Rica sice znamenají tyto běsnící živly závažnou hrozbu, nicméně mohou posloužit i v jeho prospěch. Během bouře totiž klesá nepřátelská aktivita, takže se jedná o prima okamžik k útoku na nepřátelské základny. Jakmile se naučíte s počasím pracovat, budete jej schopni využívat k pořádně bláznivým kouskům, jako například zaháknout se k letícímu autu a zasadit nepřátelům drtivou ránu. Na to se přeci nejde netěšit, nebo snad ano?


DALŠÍ

CGwillWin