Fortnite na Switchi je skoro jasný

Fortnite na Switchi je skoro jasný
12:03, 01.06.2018

Mluví se o tom dlouho a dlouho a furt nic. Ale s klidem se dá říci, že i Switch se nevyhne útoku největší hry současnosti - Fortnite. Další indicii totiž přidává obrázek z ratingové organizace v Koreji. Ten říká přímo název titulu "Fortnite Nintendo Switch" a vydavatel Epic Game Korea.

Klik pro zvětšení (Fortnite na Switchi je skoro jasný)

Další obrázek co se objevil na internetu je trochu více podezřelý, ale Kotaku tvrdí, že je důvěryhodný (jejich zdroje potvrdili). Původně obrázek zveřejnil někdo, kdo se účastní příprav E3 na webu 4chan. Ukazuje obrázek titulů pro Switch, které budou zřejmě ukázané na E3. Právě mezi nimi je i Fortnite. Mimo jiné jsou tam dvě vůbec neohlášené hry - Overcooked 2 (yes!!!) a Killer Queen. Jsou tam ale i už oznémené hry jako Fifa 19, MH: Generations Ultimate. A dvojice her, která není oznámena na Swtich, ale mohla by být zajímavá - Paladins a Dragon Ball FighterZ.

Klik pro zvětšení (Fortnite na Switchi je skoro jasný)

Myslím, že tedy s klidem můžeme říci, že za týden na E3 Directu Nintenda se Fortnite ukáže. Asi nejlepší variantou by bylo, kdyby ohlášení proběhlo stylem "Available Now", což by, mě jako fanouška, velmi potěšilo. Smutnější variantou by bylo, kdyby hra dorazila až v září spolu s Nintendo Online službou nebo kdyby se nejednalo o Battle Royale verzi, ale pouze Save the World. Inu uvidíme, tohle jsou pořád jenom spekulace.


DALŠÍ

CGwillWin