akce
Multiplayerová akcia World War 3 sa hlási o slovo

Multiplayerová akcia World War 3 sa hlási o slovo
07:32, 26.05.2018

Spoločnosť The Farm 51 (autori originálneho projektu Get Even) majú v súčasnosti rozpracovaných hneď niekoľko nových projektov, kam aktuálne už spadá aj rozpútanie tretej svetovej vojny. World War 3 bude striktnou multiplayer akciou z prvej osoby, ktorá nás zavedie do tretieho desaťročia tohto storočia, aby sme mohli na vlastnej koži okúsiť pach globálneho konfliktu. Cieľom autorov je ponúknuť autentické taktické bojové operácie v nepredvídateľnom vojenskom divadle, usilujúc sa o najlepšiu hrateľnosť a úžasný zážitok z akcie. Aspoň takto nám The Farm 51 približuje svoju novú značku prostredníctvom PR materiálov. O čom to ale celé bude?

Hra nám umožní zúčastniť sa unikátnych bitiek po boku pechoty i vojenských vozidiel. Tretia svetová vojna dá hráčovi možnosť vybrať si vojakov z celého sveta vrátane poľských ozbrojených síl (Farm 51 je totižto poľská spoločnosť). Projekt je vyvíjaný medzinárodným tímom expertov s aktívnou účasťou odborníkov zo zbrojárskych spoločností, a skutočných vojenských jednotiek. Hra pobeží vďaka sile najnovšieho Unreal Engine 4.

• Multiplayer FPS s prítomnosťou kompletnej techniky
• Gameplay so zameraním na autentické bojisko a tímovú prácu
• Dynamické zmeny v prednej línii a strategické plánovanie
• Rozmanité zariadenia a miesta pre boj
• Podrobne spracované lokality ako Varšava, Moskva a Berlín
• Spolupráca pri vývoji je s vojenským a zbrojným priemyslom

Pri práci na World War 3 spolupracuje The Farm 51 navyše so špičkovými vojenskými centrami, strategickými centrami a veteránmi špeciálnych síl ako GROM, SAS s SEAL. Sú oficiálnym partnerom kľúčových spoločností poľského zbrojárskeho priemyslu vrátane Polska Grupa Zbrojeniowa a Centrum Symulacji OBRUM. Okrem intenzívnej hry v koncepte PvP a najmodernejšej, realistickej grafiky, tretia svetová vojna slúži tiež ako zdroj nových nápadov vrámci žánrov online strielačiek. Autori hry navrhnú prevratné mechanizmy týkajúce sa interakcie medzi hráčmi, ekonomický systém nakladania s výzbrojou, tímovú prácu a strategické plánovanie.

Na papieri je teda toho veľa a uvidíme ako na tom nakoniec bude samotný výsledok evidentnej snahy autorov. Viac sa dozvieme počas blížiacej sa akcie E3 v Los Angeles, ktorej robí predvoj krátky video teaser nižšie.


DALŠÍ

CGwillWin