Kedy sa dočkáme rozšírenia Kingdom Come?

Kedy sa dočkáme rozšírenia  Kingdom Come?
12:07, 24.05.2018

Najväčšia hra z tunajších vôd a teda Kingdom Come: Deliverance, sa už od svojho vydania stihla oklepať od neprajníkov, a tak sa pod práporom nadmieru slušnej predajnosti, postupne opravuje hlavne jej technická stránka. Stále však vo vzduchu visia sľuby okolo DLC expanzií, ktoré aktuálne Warhorse Studios pripomenulo samo, respektíve rozložilo do akejsi mapy budúcich plánov.

Klik pro zvětšení (Kedy sa dočkáme rozšírenia  Kingdom Come?)

Behom nasledujúce roka, sa tak hráči tejto historickej RPG môžu tešiť na dodatočný obsah, a to jak platenou formou tak aj za peniaze. Celkovo bude vydaná štvorica DLC s napojením na príbeh a hneď to prvé ponesie názov From the Ashes (vydanie sa plánuje na leto), nasledovať budú The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Band of Bastards, A Woman’s Lot. Ak ste samotný projekt pred rokmi podporili formou Kickstarter kampane tak vám práve tento obsah nebude už účtovaný (samozrejme za určitých podmienok spomínanej podpory).

Mimo celého balíčku expanzií sa Daniel Vávra a jeho team chystajú na ďalšiu päticu nových prídavkov, kde nájdeme turnaje, hardcore modus a v neposlednej rade aj modusy od fanúšikov. Na tohtoročnej E3 v Los Angeles bude potom prezentované prvé DLC rozšírenie From the Ashes.


DALŠÍ

CGwillWin