Battlefield V ukázal parádní trailer a datum vydání

Battlefield V ukázal parádní trailer a datum vydání
23:47, 23.05.2018

Electronic Arts na své vlastní akci představilo očekávaný Battlefield V. Již z dřívějších úniků víme, že nás nový díl zavede na bojiště druhé světové války. Kromě samotného zasazení jsme ale dosud o hře věděli naprosté minimum. Po dnešku máme na světě plnohodnotný trailer a dokonce i datum vydání, které vývojáři stanovili na 19. října/októbra tohoto roku. V případě, že se rozhodnete investovat do Deluxe edice, tak se k hraní dostanete ještě o tři dny dříve. Přednostní přístup dostanou rovněž předplatitelé služeb EA/Origin Acces. Ti budou moci hrát již 11. října/októbra. Ještě předtím ale přijde na řadu otevřená beta, která bude tradičně dostupná pro všechny.

Z prezentace bylo patrné, že si vývojáři nechtějí všechnu munici vystřílet najednou a nechávají si některé informace v záloze pro blížící se výstavu E3, kde budou v plné parádě předvedeny i záběry z hraní. Mezi nejzajímavější novinky patří odhalení multiplayerového módu Grand Operations a co-op režimu pro čtyři hráče s názvem Combined Arms. Příznivci singlu se pro změnu mohou těšit na návrat War Stories. Vítanou zprávou pro všechny bude dozajista absence Premium Passu. Dodatečné placené balíčky s novými mapami, vojsky a vozidly jsou tedy minulostí. Po negativních reakcích u druhého Star Wars Battlefront se rovněž EA rozloučilo s loot boxy. Za peníze si půjde koupit pouze kosmetické předměty či skiny.

Ze zhruba dvouminutového traileru je patrné, že si vývojáři podobně jako u Battlefieldu 1 nebudou příliš lámat hlavu s nějakou historickou přesností a naservírují nám pořádnou akční jízdu jak se sluší a patří. Kromě vybuchujících tanků a hořících letadel stojí za pozornost útok rakety V1, kterou Němci za druhé světové války skutečně používali.


DALŠÍ

CGwillWin