Zaklínač od Netflixu nabral scenáristov, aké seriály majú už za sebou?

Zaklínač od Netflixu nabral scenáristov, aké seriály majú už za sebou?
00:00, 11.05.2018

Známa televízna a produkčná spoločnosť Netflix si uvedomuje dôležitosť výsledku okolo pripravovaného seriálu z populárneho knižného a rovnako známeho herného sveta The Witcher, a nechce nechať všetku váhu len na pleciach svojho čierneho koňa menom Lauren S. Hissrich. Tá už cez rok dáva dohromady pevné mantinely než sa začne vôbec niečo natáčať a dobre vieme, že na prvú sériu si musíme počkať až do roku 2020, čiže ostáva veľký priestor na výber vhodných hercov a uvedenie nášho sna do skutočnosti.

Aj z tohto dôvodu aktuálne celý koprodukčný team okolo samotnej veci naberá na objeme a rozrastá sa o scenáristov stojacich za úžasnými seriálmi ako Daredevil, Jessica Jones, The Americans a tak ďalej a tak podobne. Podľa vyjadrenia stále vedúcej osobnosti celého seriálu ide o veteránov v scenáristickej branži, a samotná Lauren sa tak cíti o to viac silnejšia a teší sa na spoluprácu s nimi.

Zároveň prostredníctvom svojho twitter účtu vyjadrila veľké nadšenie a rešpekt, ktorý cíti voči obrovskej komunite milovníkov IP Wiedzmin. Okolo seriálu je už teraz podľa jej vyjadrenia slušná rodina čítajúca stovky jednotiek. Každý jeden scenárista poctivo študuje romány a poviedky od Adrzeja Sapkowského tak, aby mohli podať čo najlepší výsledok svojej práce. Rovnako opäť potvrdila známu vec, že ich spracovanie sveta zaklínačov nebude mať koncepčne nič spoločné s herným prevedením od spoločnosti CD Projekt RED.


DALŠÍ

CGwillWin