Druhé rozšíření pro Destiny 2 odhaleno

Druhé rozšíření pro Destiny 2 odhaleno
21:33, 24.04.2018

v plné parádě. Ano, jak jsme včera avizovali, tak dnes Bungie uspořádali stream, během kterého ukázali a hlavně představili druhé rozšíření nesoucí název Warmind. Jen pro připomenutí, k dispozici bude od 8. května - takže jestli nevíte, co robit během státního svátku, tak se nabízí jedna aktivita.



Ale pojďme se podívat, co nového nám Warmind přinese. Jak jsem již včera naznačoval můžeme se těšit na novou lokaci na Marsu, jenž nabídne novou end-game aktivitu Escalation Protocol, kde můžete řešit s dalšími guardiany spoustu nových hádanek střežící pořádní tvrďáci. Odměnou bude jak jinak než nové vybavení.

Pochopitelností je nová příběhová kampaň, strike mise (pokud vlastníte na PS4, obdržíte jednu strike misi The Insight Terminus navíc) a jeden raid. Pochopitelně se silnějšími protivníky přibudou i vylepšené exotické zbraně, takže je zase, co hledat a zahazovat... Zajímavostí jsou pak už snad jen od třetí sezóny privátní zápasy a nové sezoní žebříčky. Tak, co přijde vám rozšíření zajímavé?

DALŠÍ

CGwillWin