Multiplayer v CoD:WWII bude úplně změněn

Multiplayer v CoD:WWII bude úplně změněn
18:46, 07.04.2018

Tak tato zpráva je voda na můj mlýn. Na rozdíl od zpráv Activisionu o obrovském úspěchu Call of Duty: WWII, jsem ten, který dlouho říká, že tato hra je opravdu špatná co se týče multiplayeru. Dle mého totiž postrádala spoustu věcí, které dělají CoD tak oblíbený a obsahovala spousta designových nesmyslů a chyb. To se nyní změní. Ano měsíc poté co odešli hlavní "tváře" WWII Condrey a Schofield se multiplayer změní k nepoznání.

V úterý, v den kdy vyjde druhé DLC pro WWII, totiž hra obdrží obrovský patch, který změní multiplayer k nepoznání. Systém divizí bude upraven. Každá z divizí obdrží čtvtý perk. Některé perky byly odstarněny a stali se z nich defaultní vlastnosti (např. nádech u sniperů, tlumič u SMG). Už tedy nebude nutné hrát pouze Airborne s tlumeným SMG, ale půjde hrát totální stealth třídu v podobě Mountain + tlumené SMG.

Každá divize může mít tři attachementy pro zbraň. Také může mít jeden granát a jeden taktický granát. Už nebude omezení na raketomet přes perk, toto byl velký nesmysl. No a největší bomba je - neomezený sprint. Tato vlastnost je v CoDu už pár let a Condrey ji s nesmyslnými řečmi o "realismu" odstranil z WWII a fanoušci to nesnášeli dobře. Odstraněn byl perk Primed a Bang (kvůli raketometům). Primed byl perk bez kterého se hra těžko hrála a proto byl odstraněn. A opravdu mnoho dalších změn. Nemám rozhodně za cíl je projít všechny, ale při čtení jsem si říkal, že jsou to kroky dobrým směrem. Koho zajímají tak je najde zde na CharlieIntel.com.

Jakkoliv bylo Infinite Warfare špatné, tak nikdy nebylo takhle překopáno. V historii CoDu neexistuje díl, který by pět měsíců po vydání dostal takovou porci změn. Co to vypovídá o stavu CoD:WWII? Já mám celkem jasno - hra sice komerčně uspěla, ale její čísla aktivních hráčů jsou malé. Jejich vlastní Pro ligu sleduje žalostně málo diváků (každý větší steamer na Twitchi má každý den více lidí než CWL). A ani bych neřekl, že za vše může Fortnite. To samozřejmě spoustu hráčů odtáhlo (včetně mě), ale primární problém byl v tom, že hra byla špatná od začátku a čísla zřejmě mluvila pro Activision jasně. Takže ačkoliv jsem druhé DLC neměl v plánu ani stahovat, kvůli těmto změnám tu hru asi ještě zapnu. Jsem opravdu zvědav jak se s tak radikální změnou popere Call of Duty World League, protože toto jsme tu uprostřed sezony ještě neměli.


DALŠÍ

CGwillWin