Ghost Recon Wildlands a podpora v druhém roce života

Ghost Recon Wildlands a podpora v druhém roce života
20:37, 03.04.2018

Jsou tomu již dva roky co na konzolích a PC vyšla povedená akce Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands a aktivita autorů prozatím rozhodně neutuchá. V loňském roce jsme se dočkali několika DLC a nyní jsme se dozvěděli pár informací o tom, co nás čeká v tom letošním.

Jako první se ke slovu dostane Speciální Operace 1, a to konkrétně 10. dubna/apríla. Ty budou během roku celkem čtyři a nabídnou dodatečný obsah v rámci PvE. Dočkáme se tak nových misí a parádních výzev, za které si samozřejmě odnesete i nějaké ty odměny. Odlišeny navíc budou i tématicky, takže se je rozhodně na co těšit.

V rámci první z Operací si budeme moci přizpůsobit své týmové spolubojovníky pomocí kosmetických předmětů, které máte ve hře odemčeny. Ke slovu se přihlásí i nový Pvp režim Sabotáž, který si zahrajeme rovnou na pětici nových map. Poté tedy zdarma přibude i PvE mise s odměnami. Season Pass obsahující i jistá zvýhodnění jako dřívější přístup k hrdinům a vybavení, případně nějaké ty bedny do mulťáku, bude k dispozici za cenu cca 30 eur.


DALŠÍ

CGwillWin