Tropico 6 láká trailerem na novinky v sérii

Tropico 6 láká trailerem na novinky v sérii
23:06, 15.03.2018

Jste hráči strategií a zároveň patří mezi vaše oblíbené filmy komedie Diktátor? Pokud ano, tak vám dozajista není cizí série Tropico, která letos dostane již svůj šestý díl. Nový přírůstek sice opět vzniká pod vydavatelstvím Kalypso Media, ale tentokrát za ním stojí vývojáři z Limbic Entertainment. Autoři předchozích dílů ze studia Haemimont Games totiž shodou okolností zrovna dnes vydali strategii Surviving Mars, na jejíž podpoře budou ještě nějaký čas pracovat.

Čerstvě vydaný gameplay trailer představuje několik zásadních novinek, se kterými šesté Tropico přichází. Výrazného zvětšení se dočká herní mapa, protože nově budeme obhospodařovat celé souostroví, nikoli jen jeden ostrov jako v předchozích hrách. Tato inovace pochopitelně klade větší důraz na dopravní infrastrukturu, takže se můžete těšit na stavbu mostů či tunelů. Rozšíření se dočkají také samotné dopravní prostředky.

K přilákaní turistů do vašeho ostrovního státečku vám hra dovolí si od jiných velmocí vypůjčit některé jejich pamětihodnosti. Od Francie si vezmete Eiffelovku, od Ruska kousek Kremlu a od Američanů třeba Sochu Svobody. Poslední z představených inovací se týká diktátorova sídla, které si budete moci postupně vylepšovat a posílat z něj rozkazy nebo promlouvat k občanům. Tropico 6 vyjde na PC, Mac, Linux, PS4 a Xbox One někdy v průběhu letošního roku.


DALŠÍ

CGwillWin