Metal Gear Survive vás nechá koupit další save

Metal Gear Survive vás nechá koupit další save
10:18, 26.02.2018

Od oznámení Metal Gear Survive byla hra potřísněna tím co se stalo mezi Konami a Hideem Kojimou. Předem zatracovaná, předem odsouzená k propadáku, jasný útok na peněženky lidí, kteří vidí Metal Gear a kupují. To vše mohli být předsudky a já sám jsem si řekl, že je musím vyhnat z hlavy před vydáním hry. Vyhnal, abych je opět mohl vrátit zpátky. Metal Gear Survive není dobrá hra, je to špatná hra, ale to není vše.

Kromě nezábavného grindu, který hra nabízí. Má také jedny z nejsmutnějších mikrotransakcí, které jsme ve hrách zatím viděli. Mám pocit, že v EA si někdo plácl do čela a posteskl "proč jsme to neudělali dřív než oni". Konami totiž umožní hru hrát pouze s jedním savem. Pokud z nějakého důvodu chcete vytvořit druhý save a hrát hru od začátku. Nebo řekněme sdílíte jeden účet s rodinným příslušníkem, tak máte smůlu. Pro další slot na postavu musíte zaplatit 250Kč. Ano platíte za možnost uložit si na svůj disk další save této hry. Myslím, že reakce známého Angry Joea je docela výstižná na tuto situaci.

Zbylé věci, které si lze v této hře, která není free-to-play zakoupit jsou třeba boosty XP a materiálů na několik dní (až 60 dní). Nebo třeba další sloty v co-op multiplayeru na loadouty zbraní. Ano prostě běžné mikrotransakční věci, které existují jinde. Ale ta uložená pozice je novinka. Jinak prémiovou měnu SV Coins nelze získat ve hře a lze jí koupit opravdu jenom za reálné peníze. Takže nic z těchto věcí člověk nemůže získat hraním.

Klik pro zvětšení (Metal Gear Survive vás nechá koupit další save)


DALŠÍ

CGwillWin