Zvládne vaše PC vyplávať na more v plnej paráde?

Zvládne vaše PC vyplávať na more v plnej paráde?
19:49, 13.02.2018

Titul Sea of Thieves skutočne prekvapil a to nie len mňa, ale aj zbytok sveta. Táto v základe jednoduchá akčná adventúra o živote piráta a pirátov, dokázala presvedčiť moje tvrdé srdce a tak trošku opäť nasmerovať kompas ku sympatiám spoločnosti RARE, ktorá sa od nás už roky odvracia v zmysle akejkoľvek kvalitnej produkcie.

Sea of Thieves však po dlhej dobe nesie znaky legendárneho zlatého loga RARE a preto, si túto novinku nemôžeme odpustiť a musíme vás informovať. Podarilo sa nám, za temnej a chladnej noci, vykopať truhlu s pokladom. Po tom ako som ja osobne strelil do hrdzavého zámku zo svojej erárnej muškety, staré drevo zapraskalo a vydalo finálne špecifikácie náročnosti Sea of Thieves na PC stroje. Fotografiu pokladu si môžete prezrieť nižšie a usúdiť tak s ako dobre napätou plachtou sa vám toho 20. 3. 2018 podarí vyplávať na šíre more.

Klik pro zvětšení (Zvládne vaše PC vyplávať na more v plnej paráde?)

Máme tu ešte krátke info k mikrotransakciám. Sea of Thieves ich bude síce obsahovať, ale v miernej forme bez žiadnej nutnosti nákupu aby si hráč vytvoril výhodu voči okoliu. Pôjde skôr o kozmetické záležitosti (obleky, krajšie drevené protézy, menej ukecané papagáje) a všetky DLC budú úplne zadarmo.


DALŠÍ

CGwillWin