Co by také mohl obsahovat Red Dead Redemption 2 Online?

Co by také mohl obsahovat Red Dead Redemption 2 Online?
21:55, 06.02.2018

Dnes se na internetu objevily informace, týkající se plánované multiplayerové části očekávané western akce Red Dead Redemption 2. Ty se dle všeho zakládají na údajích z dokumentace, která se původně dostala k redaktorům serveru TrustedReviews již v loňském roce, což je samozřejmě ještě dlouhá doba před samotným vydáním, nicméně nyní již některé z těchto úniků začínají nabývat reálnější obrysy.

Po vzoru GTA Online tedy údajně budeme mít naprostou volnost pohybu v obrovském světě, ve kterém navíc budou platit specifická pravidla, související například se změnou denní doby, motivací k průzkumu, za který budete posléze odměněni rozličnými bonusy, k dispozici má být spousta vedlejších aktivit včetně hledání pokladů a spousta dalších věcí. Kromě potulování se po světě a organizování klasických aktivit by měl být k dispozici rovněž Battle Royal režim, který je v dnešní době extrémně populární, především díky titulům Fortnite a PUBG.

Vynechány by neměly být ani populární minihry, v tomto případě zastoupeny hazardními kousky, obchodování na černém trhu či doprovodná aplikace pro chytrá zařízení, díky které budete moci zůstat "na západě", kdekoli a kdykoli. Ta samozřejmě bude suplovat funkci sociálního propojení mezi vámi, přáteli i samotnými herními událostmi, což zní rozhodně zajímavě.

V neposlední řadě informace hovoří o skutečnostech, že vaše rozhodnutí v jednotlivých misích budou mít skutečný dopad na jejich průběh a případně i výsledek, takže to vypadá, že každý si hru bude moci projít skutečně po svém. Nyní nezbývá než vyčkat, jestli se očekávání naplní a do hry se skutečně dostane alespoň část z těchto vychytávek, které bychom si samozřejmě nechali líbit.


DALŠÍ

CGwillWin