Monster Hunter World a 5 milionů kopií

Monster Hunter World a 5 milionů kopií
14:02, 29.01.2018

V pátek odstartoval Monster Hunter World na Xbox One a PlayStation 4. Že už recenze naznačovali, že půjde o pořádnou pecku už víme z minulého týdne. Ale to pokaždé neznamená, že i prodeje tomu budou odpovídat. Naštěstí Monster Hunter je věc, která se prodává vždy velice dobře a sázka na "velké" konzole Capcomu rozhodně vyšla.

Ten vydal totiž zprávu, že od startu a za uplynulý víkend dodal do obchodů celkem 5 milionů kopií hry. Počítají se do toho i digitální prodeje a všechny fyzické kopie (i ty co jsou v regálech obchodů). MHW tím stanovil nový rekordní víkend pro sérii a posunul celou značku už k 45 milionům kusů za její historii.

Osobně se velice těším až přijdou nějaká podrobnější čísla z Japonska. V zemi vycházejícího slunce totiž každý díl MH drtil konkurenci a také způsoboval nárůst prodejů konzolí. Tak jsem zvědav co tento díl udělá s prodeji PS4 tam a možná i prodají pár Xboxů ;) Naši recenzi připravujeme, ale vzhledem k časové náročnosti hry ji nečekejte moc brzo. Nehodlám to uspěchat, i když teď už jsem si jistý, že mě ta hra už zklamat nemůže.


DALŠÍ

CGwillWin