Trump prodal Norsku letadla z Call of Duty

Trump prodal Norsku letadla z Call of Duty
08:33, 12.01.2018

Je pátek a určitě každý z nás ocení trochu odlehčení jednou zbytečnou a vtipnou zprávou. Prezident USA Donald Trump má na svědomí už mnoho mediálních přešlapů za které beztak mohou pouze "fake news", ilumináti a další, kteří nechtějí mít "Ameriku grejt egejn". Ale jeho poslední řeč na oficiální návštěvě Norska pobavila mnoho hráčů.

Trump při projevu, který měl zvýraznit rostoucí vztahy mezi USA a Norskem, řekl že od listopadu začali USA dodávat a cituji "...první útočné letouny F-52s a F-35". Problém je ten, že F-52s neexistuje, tedy ne v továrnách Lockheed Martin, které dodávají letadla. F-52 je letadlo, které existuje v Call of Duty: Advanced Warfare, sci-fi dílu této dlouhoběžící série.

Že by byl Trump fanouškem Call of Duty? Tak to zřejmě ne, protože pravděpodobně pouze přečetl špatně nebo si po svém upravil to, co mu ukazoval skript na obrazovce. Pravděpodobně tam mělo být "prvních 52 kusů útočných letadel F-35" což je pravý počet dodaných letadel.

Trump prostě četl svým vlastním a osobitým stylem, a herní svět je pobaven. Lockheed Martin vydal prohlášení, že dodává pouze F-35 a nic jako F-52 v nabídce nemá. Trumpova kanceláře žádný komentář nevydala. Níže se můžete podívat jak F-52 vypadá v akci. A můžete popřemýšlet nad tím, zda by prezident neměl hlavně mluvit pravdivě a vystupovat reprezentativně. Protože se vám to dnes může hodit ;)


DALŠÍ

CGwillWin