První Mafie je znovu dostupná na Steamu

První Mafie je znovu dostupná na Steamu
23:59, 23.11.2017

Na legendární první díl série Mafia dodnes nedá spousta hráčů dopustit. Zejména pak v našich končinách získala jednička kultovní status. O to víc zamrzela skutečnost, že si ji poměrně dlouhou dobu nešlo legálním způsobem pořídit. Tento smutný fakt ale již neplatí. Minulý měsíc jsme vás informovali o zahájení prodeje Mafie 1 na GOGu. Tato verze ale bohužel neobsahuje český dabing, čímž ztrácí nemalou část svého kouzla.

Naštěstí se ale hra vrací rovněž na Steam. V tomto případě si již dialogy Marka Vašuta nebo Petra Rychlého užijete bez kompromisů. Stejně jako v případě GOG verze zamrzí pouze absence licencované hudby. I přesto se ale za necelých deset eur jedná o nutnost pro všechny fanoušky, kterým se již nechce z police vytahovat zaprášená krabice.

Pokud se ale nechcete znovu pouštět do hraní, tak si můžete děj všech tří dílu zrekapitulovat u videa oslavujícího 15 let od vydání jedničky. Pochopitelně se v něm nejde vyvarovat spoilerům, takže v případě, že jste třeba poslední díl ještě nehráli, tak si jeho zhlédnutí dvakrát rozmyslete.


DALŠÍ

CGwillWin