Call of Duty zase drtí čísly!

Call of Duty zase drtí čísly!
15:29, 08.11.2017

Velké zklamání pro všechny hatery série Call of Duty. Loni podle mnohých "mrtvá" série vrací úder. Nové WWII, i přes velké problémy s infrastrukturou, jede náramným způsobem a v Activision nestíhají počítat peníze. Právě dnes oznámilo Activision ústy svého CEO Erica Hirshberga, že WWII mělo dvakrát větší launch víkend než loňský díl (Infinite Warfare).

Navíc na platformě PlayStation 4 nastavila hra nový rekord v digitálních prodejích na první den vydání jakékoliv hry. A nabídl ještě jedno porovnání. Hra utržila za první víkend 500 milionů dolarů. Tím hra tento víkend překonala Thor: Ragnarok a dokonce, i kdyby Marvel sečetl první víkend Thora a Wonder Woman, tak nedají dohromady to co Call of Duty: WWII. Tak obrovský launch v zábavním průmyslu nový CoD byl.

V rámci série CoD, WWII překonalo v počtu hráčů připojených v jednu chvíli všechny předchozí díly na této generaci (tudíž na minulé byl rekord vyšší) a na PC. Activision CEO slibuje, že lidé v týmu Sledgehammer Games jsou zavázáni podporovat komunitu, vylepšovat hru a přidávat nový obsah.

Zdá se tedy, že návrat k samotným kořenům série - do druhé světové války obchodně vyšel. A jak se hra líbí vám? Hrajete nebo čekáte jak hra dopadla v naší recenzi?


DALŠÍ

CGwillWin