Jak na co nejrychlejší získání levelů v novém Call of Duty?

Jak na co nejrychlejší získání levelů v novém Call of Duty?
20:23, 06.11.2017

Pakliže jste se stejně jako my nemohli dočkat Call of Duty z druhé světové války a pustili jste se již do hraní, máme pro vás pár tipů na to, jak se co nejefektivněji vyšvihnout ke kýženým vysokým úrovním. Samozřejmě za předpokladu, že se vám podaří připojit, což je po spuštění hry vcelku problém.

Je pravdou, že způsobů jak získat zkušenostní body je zde téměř nepřeberné množství. Určitě v "sociálním" prostoru Headquarters nezapomínejte zavítat za vaším nadřízeným, který vám vždy nabídne nějaké ty "rozkazy" (Orders). Ty se dělí na denní a týdenní a za jejich splnění si dokážete pořídit solidní odměny, ať již v podobě beden s kořistí, boosty nebo XP body. Výhodou je, že již před výběrem úkolu vidíte jaká je potenciální odměna, takže doporučujeme zaměřit se na ty, které vám přinesou XP bonusy, ať již ke zbraním či samotné postavě. Hodí se všechny, to mi věřte.

Další možností, kterou by byl hřích nevyzkoušet jsou kontrakty (Contracts), které pořídíte u sličné dámy (Quartermaster). Zde je sice pro zadání úkolu nutno zainvestovat pár kreditů, nicméně bonusy jsou o to hodnotnější.

Režimem, po kterém je nejlepší skočit, je bezesporu Kill Confirmed, ve kterém se to XP body jen hemží. Ano, na první pohled to tak sice nevypadá, ale úspěšné zabití a sebrání protivníkovy známky vám přinese více bodů než v klasickém deathmatchi. Dobré je zaměřit se na bonusové zbraně, které se vám otevřou vždy po zisku určitého počtu bodů. Výhodný je i základní průzkumný letoun, díky kterému se vám bodíky obzvláště na menších mapách jen pohrnou. Dalšími, které se hodí, je shoz beden nebo rušící letoun, díky kterým si také polepšíte.

Dalšími možnostmi jak nezakrnět na stejné úrovni, je plnit levely zbraní a odemykat příslušenství nebo se pustit do bojů v hardcore režimech a věřte, že ač se sice v každém zápase nemusí dařit, nakonec na tu prestiž dosáhnete. Snad již dojde k poladění připojování do her, které i nám stále hází klacky pod nohy. Uvidíme se na bojišti!


DALŠÍ

CGwillWin