Escape from Tarkov bude v češtině

Escape from Tarkov bude v češtině
10:01, 02.11.2017

Battlestate Games oznamuje, že do Escape from Tarkov, realistické militantní hry, která je hybridním spojením žánrů MMO a FPS, byla uvedena nová aktualizace 0.4. Tyto změny přinášejí do hry více než 70 nových předmětů, řadu vylepšení mechanismů a výrazně zlepšují optimalizaci hry. Battlestate Games také informuje o nadcházejících otevřených beta testech a o rozšíření Escape from Tarkov o více jak 10 nových jazyků včetně češtiny.

Aktualizace 0.4 rozšiřuje dostupné vybavení o více jak 70 nových předmětů. Mezi nimi najdeme např. odstřelovací pušku DVL10 M1 s tlumičem nebo útočnou pušku AKM spolu se dvěma civilními verzemi - VPO-209 i VPO-136. Hráči obdrží celkový přístup k celé řadě gest a hlasových povelů, stejně tak jim budou zpřístupněny nové druhy střeliva, nové oděvy nebo příslušenství k zbrojní výbavě. Současně byly výrazně rozšířeny možnosti úpravy zbraní založených na systému Kalašnikova. Novinkou v Escape from Tarkov je způsob střílení „na slepo” z úkrytu.

Změny

Nová verze hry zlepšuje pokročilé zaměřování, efekty explozí granátů a mechanismy pro zranění nebo hojení ran. Umělá Inteligence se taky dočkala svých oprav. Byly opraveny problémy s viditelností objektů skrz husté rostliny a virtuálním protihráčům byly vylepšeny smysly zraku a sluchu. Umělá Inteligence bude nyní také reagovat na hozené granáty a prolétající rakety. Stejně tak důležité změny byly udělány při optimalizaci obzvlášť pokud jde o využití paměti RAM. Aktualizace 0.4 umožňuje plynulou hru nejen na výkonnějších, ale i na slabších strojích. Escape from Tarkov se dočkalo také řady jiných menších úprav. Navíc nová verze EfT zvětšuje obsah balíčků předčasného přístupu při předpremiérových objednávkách.

Další plány

Současně s uvedením aktualizace 0.4, studio Battlestate Games ohlásilo další plány spojené s Escape from Tarkov. Otevřené beta testy hry budou zahájeny koncem roku 2017. Do té doby EfT obdrží další aktualizace, které budou zaměřeny na přidání pokročilé mechaniky a zlepšení grafiky a síťového kódu. Nebudou chybět ani nové mapy a zbraně. Vývojáři dále plánují uvedení 10 nových jazykových verzí, např. verze v češtině, polštině, francouzštině, španělštině, portugalštině nebo japonštině. Celý seznam změn najdete na oficiálním herním fóru a na sociálních sítích.


DALŠÍ

CGwillWin