Jaké budou přídavky k Shadow of War?

Jaké budou přídavky k Shadow of War?
20:19, 25.10.2017

Něco přes dva týdny je venku Middle-earth: Shadow of War a už tu máme detaily o celkem čtyřech DLC, které jsou zahrnuté v Expansion Passu ke hře. Jakoby totiž nestačilo, že tato single-player hra za plnou cenu je prošpikovaná mikrotransakcemi. Ale zpět k věci. Celkem čtyři DLC jsou rozdělené na dvě zbyteč..ehm obsahové a dvě příběhové.

První dvě zmíněné přidají dva kmeny Orků do hry. Slaughter a Outlaw Tribes budou mít každý svá specifika a také vlastní Fortress k dobytí. Prvního se dočkáme v listopadu a druhého v prosinci. Zbylá dvě jsou o něco málo zajímavější. Vyzkoušíme si totiž dvě vedlejší postavy z příběhu hry. Blade of Galadriel se bude točit kolem tajemné elfské assassinky Eltariel. Desolation of Mordor zase kolem kapitána Baranora z Minas Ithil.

Můžeme snad jen doufat, že jejich vlastní DLC budou zajímavější než jejich jednotvárné mise v samotné hře. Expansion Pass se dá zakoupit za 1099Kč (PSN). Teď otázka na vás, zajímají vás tyto DLC nebo natahovaná kaše základní hry vám bohatě stačila?


DALŠÍ

CGwillWin