Sudden Strike 4 sa rozšíri o Dunkirk

Sudden Strike 4 sa rozšíri o Dunkirk
18:27, 10.10.2017

Návrat strategickej série Sudden Strike nás v redakcii rozhodne potešil a zdá sa, že o nič menej na tom nebudú ani zástupcovia z Kalypso Media, ktorý s radosťou oznámili prvé veľké rozšírenie tejto vojnovej klasiky. Sudden Strike 4: The Road to Dunkirk a teda expanzia z dobre známej a sfilmovanej udalosti, sa už 20. 10 2017 môže stať dôvodom prečo sa aj u vád doma zase začne interaktívna vojna. Za sumu 10 eur na vás čaká následovné:

DLC ponúka štyri nové misie pre jednotlivcov založené na jednom z naj intenzívnejších a dramatických konfliktov v celej druhej svetovej, keďže sa spojenecké sily zúfalo snažili o záchranu britských, francúzskych a belgických jednotiek zachytených vo francúzskom meste obklopenom nemeckou armádou, so zdanlivo žiadnou nádejou na útek.

 

Na nemeckej strane kampane musia hráči prekonať francúzsku obranu v bitke pri Lille, aby obsadili mesto Dunkirk a nakoniec zlikvidovali britskú bitevnú loď. V rámci spojeneckej kampane začnú hráči počas boja proti Ypres-Comines protiúder a pokúsia sa evakuovať čo najviac vojakov počas operácie Dynamo. Na pomoc v boji budú hráči mať dvoch nových veliteľov, z ktorých si vyberiete: francúzskeho vojnového hrdinu Charles de Gaulle a veliteľa divízie britských expedičných síl Harolda Alexandera, ktorý sa ďalej pridajú k strategickým možnostiam každej základne misie v hre.


DALŠÍ

CGwillWin