hw
Nové informácie o záhadnej konzole Ataribox, cena + vnútornosti

Nové informácie o záhadnej konzole Ataribox, cena + vnútornosti
18:45, 26.09.2017

Atari sa budúci rok chce skutočne vrátiť na konzolovú scénu, a má mu k tomu dopomôcť doteraz viac ako záhadný stroj s kódovým označením Ataribox. Všetko čo sme mali možnosť zistiť o tomto HW, sa viacmenej točilo okolo dizajnu a tak je určite potešujúce, si konečne prečítať aj niečo viac. To viac pochádza priamo z oficiálnych zdrojov blízkych legendárnej firme Atari, a točí sa okolo ceny a vybavenia samotnej krabice.

Cena bude v rozmedzí od 250 do 300 dolárov, v závislosti na výške internej pamäte a teda HDD. Z toho môžeme dedukovať, že na trh sa chystá viacej respektíve minimálne dve odlišné verzie konzole Ataribox. Samotná jednotka má disponovať procesorom AMD, používať technológiu Radeon Graphics a bude fungovať na operačnom systéme Linux. Bude to teda akýsi kompromis medzi PC a domácim herným zariadením. Máme sa tešiť na stream hier, aplikácie, sociálne služby, prehrávanie filmov či hudby atď.

To je zatiaľ všetko z tábora Atari a akonáhle budeme zase poznať, či mať obrazové materiály z tejto už menej tajomnej konzole, určite sa s vami o ne podelíme.


DALŠÍ

CGwillWin