Harry Potter kompletne prenesený do kostičiek

Harry Potter kompletne prenesený do kostičiek
08:19, 23.09.2017

Rokom 1997 sa začala písať jedna neskutočná fantasy epocha, ktorá po boku filmového prevedenia otravuje naše životy ešte dodnes. Nech už máte Jožka Hrnčiara radi alebo ním opovrhujete, jedno sa mu proste uprieť nedá, dokázal poblázniť hneď niekoľko generácií mladých a starých capov, ktorý sa po nociach prezliekali za čarodejníkov a hulákajúc zaklínadlá behali hore dole po dedinách a mestách.

Podobný fenomén akým univerzum Harry Potter je, sa v interaktívnej podobe honosí aj MInecraft. Tento nástroj na realizáciu čohokoľvek vo forme kostičiek, už neraz dokázal udiviť svet a v prípade projektu prevedenia celej IP do mapy z hry Minecraft, to platí dvojnásobne. Nižšie nájdete realizáciu dlhoročného projektu partie s názvom The Floo Network, ktorej sa podarilo zvečniť predstavy o vesmírne Harryho do videohry. Precíznosť ich snahy vás môže previesť po známych ale aj menej opísaných miestach z kníh a filmov, čo samozrejme docenia hlavne skalný čarodeji.

Každý kto by chcel skúsiť na vlastnej koži tento netradičný výlet si bude musieť oprášiť svoje PC, keďže Harry Minecraft nerozbehnete ani na konzolách a ani na mobiloch. Tento modus beží len na Java Minecraft verzii 1.12 a novšej.


DALŠÍ

CGwillWin