Call of Duty má dokument o inspiraci ke kampani

Call of Duty má dokument o inspiraci ke kampani
09:32, 22.09.2017

Tvůrci Call of Duty: WWII od začátku opakují jak chtějí docílit v příběhové kampani autenticity s reálnými událostmi. Jak se jim to povede budeme moci zhodnotit začátkem listopadu. Tento týden Sledgehammer Games postupně odhalují videa týkající se příběhu. Trailer jsem vám tu již nabídl a nyní tu máme další.

Nejnovějším přírůstkem je mini dokument o jednotlivých místech, kde se kampaň odehrává. Jejich odborný historický poradce vypráví jaký mají ta místa význam z historického hlediska. Jeho zapálení je vidět na každém kroku. Jak ty místa zapůsobili na samotné tvůrce uvidíte také. Myslím, že se jedná o moc povedené a atmosférické video. Je dobře, že takhle historicky CoD ukazuje válku, protože v dnešní době jsou čím dál tím větší snahy zapomenout a zpochybňovat, co všechno druhá světová válka byla.

Zbylá videa jsou kratšího typu a točí se kolem herních hrdinů. Představí se nám hlavní postavy našeho týmu pod vedením "Reda" Danielse, se kterými budeme prožívat kampaň WWII. Dále se představí naši spojenci - žena z francouzského odboje a zástupce speciálních operací. To vše na malých představovačkách. Co na ně říkáte?


DALŠÍ

CGwillWin