Forza 7 na launch traileru ukazuje hru co si takhle nezahrajeme

Forza 7 na launch traileru ukazuje hru co si takhle nezahrajeme
11:48, 20.09.2017

Forza Motorsport 7 je za rohem a majitelé předobjednávek Ultimate Edice už přivítá příští pátek na konzoli Xbox One nebo na PC. A vzhledem k tomu, že od včerejška je ke stažení klasická demoverze této hry, bylo třeba vydat také launch trailer na hru samotnou. Ten vypadá na pohled naprosto úchvatně, ale mám s ním takové malé hnidopišské problémy.

První věcí je, že trailer je uvedený v nádherném 4K běžícím na Xbox One X. Jenže jakkoliv věřím, že ta hra bude takhle vypadat, tak si ji nikdo na konzoli zatím nezahrajeme. Xbox One X má ještě více jak měsíc do svého vydání a Forza 7 vychází nyní. Ano stejné či lepší 4K si užijí i majitelé PC, ale konzolový hráč nemůže, protože nemá jak. Dostáváme se tak do zvláštního kolečka, kdy Microsoft říká, že nejhezčí FM7 bude na Xbox One X, ale vydává ho daleko před samotnou konzolí. Že by se nechala Forza tlačit letos silnou konkurencí, kdo ví?

Druhá, čistě subjektivní, věc je, že při sledování traileru vidím spíše Fast and Furious než závodní vášeň, kterou dříve Forza evokovala. Sport je ten tam a soustředíme se na cool helmy, kombinézy, drifty a závodění jde trochu stranou. Ano zdá se, že FM7 cílí na jiné - masovější - publikum než Project CARS 2. Ale nevzbuzuje to v mých očích úplnou jistotu, přece jenom od "cool" závodění jsme tu měli dokonalý Horizon 3.

Forza Motorsport 7 vychází 3.10. ve Standard a Deluxe edici. 29.9. bude dostupná pro majitele Ultimate Edition. Xbox One X vychází 7.11.


DALŠÍ

CGwillWin