Falešné pozvánky na betu Red Dead Redemption 2

Falešné pozvánky na betu Red Dead Redemption 2
13:40, 20.09.2017

Red Dead Redemption 2 bylo sice odloženo až na příští rok, ale to neznamená že by ustal hype a natěšenost fanoušků této série. Jelikož má Red Dead Redemption 2 hodně solidní základnu, což se nejspíše i projevilo na předobjednávkách, také to znamená, že tato komunita může být zneužita.

Tento konkrétní případ zneužití, se zabývá falešnými pozvánkami do bety Red Dead Redemption 2. Twitter učet pod názvem @RedDead2Beta totiž lákal fanoušky na stránky nazvané livebetaservers.com. Tato stránka a twitter účet byly nejspíše založeny za účelem sběru citlivých informací k případnému zneužití (hesla k soc. mediím, emailu, bankovnímu účtu atd.).

Rockstar neohlasili žádnou betu Red Dead Redemption 2, navíc podobné ohlášení spíš neočekáváme. Jako jedno z hlavních a nejviditelnějších varování, že se jedná o podvod je, že stránky používají na první pohled odlišný font, než je na officiálním logu Red Dead Redemption 2. Navíc fyzická lokace je v Queens, New York, kde nemá Rockstar žádné kanceláře.

Jelikož neschvalujeme podobné jednání a ani si nepřejeme, aby se kdokoliv stal obětí podobných praktik, proto toto oznámení.


DALŠÍ

CGwillWin