Autoři Verdunu se vrací na bitevní pole s akcí Tannenberg

Autoři Verdunu se vrací na bitevní pole s akcí Tannenberg
14:45, 16.09.2017

Před časem jste možná zaznamenali oznámení další FPS z první světové války nazvané Tannenberg, kterou mají pod palcem vývojáři úspěšného Verdunu. Název Tannenberg hra dostala podle stejnojmenné bitvy, kde se v srpnu 1914 proti sobě postavily německé a ruské jednotky. Na rozdíl od zákopové války na západní frontě, kterou nám prezentuje již zmíněný Verdun, nám Tannenberg nabídne východní frontu, kde zejména z počátku války probíhaly boje více na otevřeném prostranství. Ve hře tak bude prostor k různým obchvatům, přepadům nebo obklíčením.

Hlavní prvky Tannenberg pochopitelně ale sdílí z Verdunem. Dočkáme se tak výhradně multiplayerových bitech s důrazem na co možná největší realističnost. Mírně akčnějšímu a rychlejšímu zážitku by měly kromě prostředí pomoci i hráči, jejichž maximální počet byl na jednotlivých mapách oproti Verdunu zdvojnásoben na 64 hráčů.

Tu pravou bitevní vřavu zažijeme již 16. října, kdy Tannenberg vstoupí do předběžného přístupu na Steamu, kde si za něj autoři řeknou o 18 euro. Plná verze potom vyjde někdy v první polovině příštího roku.


DALŠÍ

CGwillWin