Novinky v betě CoD:WWII pro tento víkend

Novinky v betě CoD:WWII pro tento víkend
13:37, 31.08.2017

Betaverze letošního Call of Duty: WWII vstupuje do svého druhého víkendu. K majitelům PlayStation 4 se připojují i předobjednávky/kódy pro Xbox One. Píšu již dnes, protože je vysoká pravděpodobnost, že beta víkend č. 2 bude spuštěn už dnes v 19:00. Stejně tak to bylo minulý víkend a navíc se včera Michael Condrey prořekl na PlayStation Live Streamu.

A tedy k tomu co bude nového v druhém víkendu? Jak se očekávalo přibude nová mapa, ale k velkému překvapení to není Flak Tower, kterou ukazovali na Pro streamu z GamesComu. Ale je to zbrusu nová mapa. Ta je zasazená do německého města Aachen a bude se jednat o městskou uzavřenou mapu, kde podle tvůrců mají dominovat AR a LMG. Což bude změna proti malým SMG mapám z prvního víkendu.

Dále se zvedne level cap, takže zejména majitelé Xbox One budou mít co levelovat, protože nový max level bude 40. Což nezabere moc času, ale naskakování levelů je příjemná záležitost. Mezi odemykatelné věci přibude nová klasická zbraň M1A1 Carbine, která by měla být o něco snadnější než stávající M1. Dále blíže nespecifikovaná sniperka. Scorestreaky obohatí plamenomet a mortar. TDM dozná zvednutí limitu skóre na 100 a v Domination bude za každý kill 100 bodů, protože se těžko získávali Scorestreaky. Novým módem bude Capture the Flag, takže pro spousta lidí sklamání, že nebude Search and Destroy.


DALŠÍ

CGwillWin