I ve Forza 7 budou balíčky s věcmi

I ve Forza 7 budou balíčky s věcmi
09:56, 29.08.2017

Forza Motorsport 7 vypadá na záběrech pořízených z Xbox One X naprosto úchvatně. Ostatně níže přikládám video od Digital Foundry, kde na hru koukali jejich technickým drobnohledem a běží na XOX bezchybně. Co je trošku podezřelé, že Microsoft nikomu neukázal verzi na běžném Xbox One, ale o tom není tato novinka. Ta je o mém oblíbeném tématu a tím jsou gamblerské balíčky ve hrách. Ani Forza 7 se jim nevyhne.

Od začátku mi bylo podezřelé, že Microsoft hodně ukazuje postavu jezdce v záběrech ze hry a detailní pohledy na něj a už je jasné proč. V balíčcích totiž bude kromě exkluzivních verzí aut a Modů (ty se vrací z předchozího dílu), tak tu bude dostupné i vybavení pro samotného jezdce. Takže exkluzivní kombinézy a helmy a kdo ví co ještě půjde vytáhnout z náhodného systému balíčků.

Klik pro zvětšení (I ve Forza 7 budou balíčky s věcmi)

Sice Microsoft ujišťoval, že tyto Prize Crates budou k dispozici pouze za herní kredity (nejdražší balíček byl na Gamescomu za 100 tisíc kreditů), nic to neznamená. Protože buď v budoucnu přidají jiný typ Crates, který bude dostupný pouze za Tokeny (mikrotransakce za reálné peníze) a nebo prostě půjde nakupovat více kreditů pomocí reálných peněz. Není to překvapivé, protože MS už Forzu s mikrotransakcemi dostatečně skamarádil už dávno. Jen je prostě škoda, že nevybočuje z řady. Prostě tenhle gambling v AAA hrách sype a slabší jedinci utrácí peníze za předměty, které nemají reálnou hodnotu.


DALŠÍ

CGwillWin