Mírně opilé hvězdy hrají Xbox exkluzivity

Mírně opilé hvězdy hrají Xbox exkluzivity
12:21, 24.07.2017

Na skončeném San Diego Comic Conu se sešlo mnoho lidí z prostředí filmů, seriálů, komiksů a pro nás hlavně her. Xbox tam měl své velké zastoupení v čele s panelem o Crackdown 3, ale také hostil live stream. V něm přivítala známá postava Xbox světa Larry "Major Nelson" Hryb různé hosty k zahrání různých her na Xboxu. Společnost mu jako spolumoderátorka dělala Janina Gavankar, která je nyní mezi hráči známá tím, že bude mít hlavní roli v podzimním Star Wars Battlefront 2, ale dříve jste ji mohli vidět třeba v True Blood nebo Sleepy Hollow.

Společně tedy posadili hráče i nehráče z řad herců k Xboxu a pustili jim některé tituly. Co je ovšem vtipné, že někteří herci byli řekněme "velmi veselí". Asi VIP zóna obsahovala dostatek free šampusu nebo jiného pitiva a jim určitě chutnalo. Takže si níže můžete shlédnout jak kdosi (fakt nevím o koho jde) solidně líznutej ukáže, že auta ve Forza Motorsport 7 hrát pod vlivem není dobré.

Celkem dost mě pobavil Alan Tudyk (Firefly, ConMan...), který také lehce připitý u hraní Crackdown 3, vypráví jak ho Nathan Fillion (Firefly, Castle) donutil koupit Xbox a Halo. Dále jsou tu záběry z hraní Middle-Earth: Shadow War. Nakonec kdo fandí Stranger Things tak jeden z mladých herců si zahrál také Forzu a mimo to řekl, jak zajímavé je pracovat s Winonou Ryder, která má zkušenosti s tím být dětská herečka. Ale to odbočuji od her samotných. Mrkněte na "připitá" videa a ostatní videa, která alespoň ukazují tyto novinky na dalších záběrech.

P.S. záběry z her se mírně trhají, ale to byla vlastnost streamu než hry, Forzu by MS nikdy cukací nevypustil ;)


DALŠÍ

CGwillWin