Konečně něco o PvP v Ghost Recon

Konečně něco o PvP v Ghost Recon
08:49, 24.07.2017

Že bude Ghost Recon: Wildlands takový hit jsem vůbec nečekal. Jsme za polovinou roku a Wildlands hlásí, že jsou stále nejprodávanější hrou roku a dílčí týdenní žebříčky tomu napovídají. Je tedy otázkou zda je letos něco zastaví. Kandidátů na podzim je celkem dost, ale ten půlroční start může být znát. A Ghosti přidají ještě něco ze svého repertoáru - PvP.

Konečně Ubisoft ukázal něco z módu hráčů proti hráčům. Bude se jednat o TDM 4na4 a hráči budou moci volit z několika specifických tříd Ghostů, kteří pokrývají různé taktické role na bojišti. Každá z nich půjde upravovat různými perky. Bojovat se bude na větších otevřených mapách, které vychází samozřejmě z herní mapy ze základní hry. Co je zajímavé, že hra pro PvP zavede nové mechaniky. Suppressing fire - krycí střelba, která zdá se rozmaže vidění tomu, kdo je pod její palbou. A Sound Markers, což zdá se označí místo odkud přibližně šel výstřel.

PvP DLC jménem Ghost War bude zdarma a vyjde na podzim. V traileru výše tvůrci oznámili, že ještě během léta proběhne betaverze, takže se máme na co těšit. Jak bude fungovat přístup do bety zatím neřekli. Nakonec ještě pozvali několik členů Ghost Recon komunity k sobě do Francie, aby si vyslechli přímo od hráčů názor. Ve videu níže se můžete podívat co na to říkají. Prý taktika hraje velkou roli a dron je důležitá součást hry. To, že se jedná o mód bez respawnu prý dodává intenzitě.


DALŠÍ

CGwillWin