MWR dostane další mapy?

MWR dostane další mapy?
10:06, 18.07.2017

Sice je tato zpráva hodně na vodě, ale nemohu popřít to, že je dosti zajímavá. Někdo zahlédl na webu nějakého franskouzského prodejce her popis DLC pro Modern Warfare Remastered s názvem Regroup. Je třeba si připomenout, že originální hra měla pouze jedno DLC a to Variety Map Pack, který již za nehorázné peníze vyšel i pro MWR. Tudíž další DLC je úplná novinka z hlediska originálu.

Klik pro zvětšení (MWR dostane další mapy?)

Regroup by měl obsahovat čtyři mapy, které pocházení z Modern Warfare 2 a 3, ale ve zbrusu nové podobě. Takže by tu měla být mapa Palace, což je reimaginace oblíbené Estat z MW2 (vila v horách, kde po singlu zabili Ghosta). Mapa by měl být luxusní palác. Tuto mapu jsme nikde jinde než v MW2 neměli. Další mapou by měl být Terminal, který už zažije už svou x tou inkarnaci, naposledy byl v Infinite Warfare. Skyscraper není nic jiného než Highrise, což je mapa z MW2, která se také objevila v Advanced Warfare DLC. A nakonec je tu Boundary na finsko-ruských hranicích. A to je inspirované mapou Dome, kterou lze hrát v IW pod jménem Genesis.

Co na to říkáte? Je mezi mapami vaše oblíbená? Za mě mohu říci, že jsou to opravdové klasiky. Opakuji nic není potvrzené, podle leaku by měl map pack vycházet 1.8. a pravděpodobně nejdříve na PlayStation 4. O ceně není známo nic, ale vzhledem k hamižnosti hry prošpikované mikrotransakcemi očekávám minimálně 15USD.


DALŠÍ

CGwillWin