Zahrajte si MXGP3 a setkejte se s legendami!

Zahrajte si MXGP3 a setkejte se s legendami!
21:22, 16.07.2017

Před MXGP, které se bude konat v českém Lokti 22.–23. července, budou mít fanoušci Hondy a MXGP možnost ulovit dárkové předměty s tematikou Hondy jen tím, že předvedou své herní dovednosti v nové hře MXGP3 - The Official Motocross Videogame.



Pokud se vybraný výherce navíc dostaví do Lokte, bude si moct díky Hondě ještě s jedním hostem užít VIP víkend včetně visaček, prohlídky zákulisí, občerstvení a setkání s Timem Gajserem a Jevgenijem Bobryševem v dokonalém zážitku, který snoubí virtuální realitu se skutečným světem.

Klik pro zvětšení (Zahrajte si MXGP3 a setkejte se s legendami!)

Hráči, kteří se chtějí zúčastnit, musí odjet závod na loketské trati buď za Tima Gajsera, Jevgenije Bobryševa, či jiného závodníka Hondy a skončit minimálně na druhém místě – a zopakovat tak Gajserův tamní výsledek z vítězné sezóny na mistrovství světa před třemi roky. Následně musí udělat obrázek ze hry a sdílet ho s @HondaProRacing na Facebooku a @HondaRacingCRF na Twitteru pomocí hashtagu #MXGP3.

Výzva končí v pondělí 17. července, vítěz bude vylosován náhodně a oznámen v úterý 18. července – počet příspěvků ale není omezený, takže hráči mohou poslat tolik obrázků, kolik budou chtít. Pro více informací můžete navštívit facebookové stránky Honda Pro Racing.

Klik pro zvětšení (Zahrajte si MXGP3 a setkejte se s legendami!)

DALŠÍ

CGwillWin